Nysted Autoværksted

Reparation

Reparation af havemaskiner

Havemaskiner kan ofte være en dyr investering og bør holde i mange år frem. Derfor kan det være til stor irritation når de pludselig ikke starter eller kører som de skal. Hos Nysted autoværksted kan vi udover reparation af biler også hjælpe dig med reparation af diverse motoriserede maskiner. Det kunne for eksempel være reparation af havemaskiner, plæneklippere, havetraktorer og lignende. Vi udfører jævnligt diverse reparationer af både store og små motoriserede havemaskiner og kender til langt de fleste mærker og modeller. Tøv ikke med at kontakte os omkring en evt. reparation af din havemaskine.

Vi står for reparation af havemaskiner, plæneklippere og græsslåmaskiner

Hvis din græsslåmaskine pludselig ikke vil starte, så fortvivl ej. Vores værksted betjener kunder fra Nysted og omegn og virker din plæneklipper ikke længere, så tager vi gerne et kig på den. Vi udfører en effektiv reparation og giver din græsslåmaskine et grundigt eftersyn. Her tjekker vi bl.a. efter om din maskine behøver nyt tændrør, en ny rem eller andre mekaniske dele for at køre som smurt igen. Vi udfører reparationer på: 

  • Græsslåmaskiner
  • Havetraktorer
  • Havemaskiner
  • Og meget andet!

Få repareret din havemaskine af vores dygtige mekanikere

Vores dygtige mekanikere har en solid teknisk viden, mange års erfaring og tilbyder professionel service og reparation af havemaskiner, havetraktorer m.m. Har du derfor behov for et serviceeftersyn på dine maskiner således, at du holder dem godt kørende og kan tage eventuelle større fejl i opløbet kan du roligt kontakte os. 

Kontakt os for reparation i dag!

Uanset model, årgang eller mærke udfører vi altid alle former for reparationer på havemaskiner. Vi fokuserer altid på at have glade og tilfredse kunder, der nyder godt af vores kompetencer. Ved reparation af havetraktorer har vi fokus på kvalitet, at håndværket holder og at din maskine kører velsmurt.

Ønsker du at få et godt og uforpligtende tilbud på reparation af dine motoriserede havemaskiner, er vi den rette til opgaven. Klik her og kontakt os i dag.

Vi tager os af reparation af havemaskiner i Nysted
Luk menu