Nysted Autoværksted

Autotransport

Autotransport i Nysted

Vil din bil pludselig ikke starte og ved du ikke hvordan du skal få flyttet den til et værksted? Foruden vores autoværksted i Nysted kan vi også være behjælpelige med vejhjælp og autotransport af din bil. Kontakter du Nysted autoværksted, kan du forvente at blive mødt af venlige og kompetente mekanikere, som har mange års erfaring med flytning af diverse køretøjer. Vi arbejder altid på at vende en uheldig situation til noget positivt, og får dig hurtigt ud på vejen igen. Vi har gennem tiden løst transportopgaver af personbiler, knallerter, motorcykler og lignende, så tøv ikke med at kontakte os omkring autotransport.  

Autotransport ved Nysted, og resten af Lolland

Har du en bil stående i nærheden af Nysted, Sakskøbing eller Nykøbing Falster som du skal have flyttet, så står hjælpen klar. Hos Nysted Autoværksted transporterer vi dit køretøj, uanset om det er ny, brugt, veteran eller skadet bil. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for at din bil eller dit motorkøretøj kommer sikkert frem til den ønskede destination. Er du ude efter en sikker og pålidelig autotransport kan du stole på at vi får din bil sikkert frem. 

Med autotransport hos Nysted autoværksted kan du være sikker på at:

  • Vi transporterer alle typer biler - nye såvel som brugte
  • Vi kan også transportere f.eks. trailere, havetraktorer o.lign.
  • Vi leverer til aftalt tid og sted - nemt og bekvemt
  • Vi leverer til konkurrencedygtige priser

Kontakt os i dag, hvis du har en bil du skal have transporteret. 

Vejhjælp i Nysted og Omegn

Er uheldet ude og er din bil gået i stå på landevejen eller på arbejdet, tilbyder Nysted autoværksted vejhjælp i Nysted og omegn. Vi afhenter efter aftale din bil hvor den står og transporterer den til din ønskede destination, eller vores eget autoværksted hvor kompetente automekanikere står klar til at efterse din bil. På vores værksted i Nysted kan vi hurtigt sørge for at rette op på eventuelle fejl på din bil og få dig ud og køre igen. 

Kontakt os på tlf. 40 40 70 50, hvis du har brug for vejhjælp eller autotransport. Eller læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med på vores autoværksted i Nysted.

Autotransport Nysted, Kettinge, trækker bil væk
Luk menu