Nysted Autoværksted

Autoværksted

Autoværksted

Vil din bil ikke starte, eller begynder du at høre mislyde når du kører? De færreste af os kan klare os uden bilen i hverdagen og derfor er det vigtigt med en pålidelig automekaniker. Om din bil er gammel, ny, lille eller stor, så tager vi hånd om den her hos Nysted Autoværksted. Vi tilbyder alle de gængse former for autoservice lige fra serviceeftersyn og dækskifte, til større reparationer af din bil. Vores autoværksted er centralt beliggende i Nysted, og vil din bil ikke starte har vi også mulighed for at stå for autotransport til værkstedet

Autoværksted med Serviceeftersyn i Nysted

Det er nødvendigt at sende en bil til serviceeftersyn med jævne mellemrum for at sikre, at den er velkørende og sikker. Med tiden vil bildele og motor blive slidt i takt med, at du kører kilometer efter kilometer på asfalten. Nysted Autoværksted er dit lokale bilværksted og her hjælper vi dig med at holde din bil ved lige med regelmæssige eftersyn. Det kunne eksempelvis dreje sig om:

  • Kontrol af motor og motorrum
  • Olieskift og udskiftning af oliefilter
  • Kontrol af ladeeffekt og batteri
  • Kontrol af styretøj og undervogn
  • Kontrol og justering af dæk, dæktryk og fælge
  • og meget andet...

Autoværksted i Nysted – Kontakt os nu!

Er skaden allerede sket, vil bilen f.eks. ikke starte eller er du blevet påkørt, så kan vi hjælpe dig med eventuelle reparationer af din bil. Hvad end det er et stenslag i forruden, buler og ridser i karrosseriet, eller anden mekanisk fejl, så står vores dygtige automekanikere klar til at reparere din bil. Hos Nysted autoværksted tilbyder vi altid professionel rådgivning og udførsel af alle former for skader på din bil. Tilmed står vi klar til at give et prisoverslag på synsgodkendelse og klargøre gerne din bil til dette.

Vi går højt op i kvalitet og udfører altid service ud fra en god dialog med kunden, uanset om der er tale om store eller små serviceeftersyn. Kontakt os i dag for et prisoverslag på din reparation eller et eftersyn af din bil.

Autoværksted Nysted, Kettinge, reparation af motor
Luk menu