Nysted Autoværksted

Primagaz

Køb primagaz gasflasker hos din forhandler!

Nysted Autoværksted tilbyder mere end bare bilreparation. Som din lokale Primagaz forhandler tilbyder vi bl.a. køb og ombytning af Primagaz gasflasker, hvor du finder:

  • PrimaLight 10kg
  • Alu gasflaske 6kg
  • Gasflaske 11kg

Står du og mangler gasflasker til grillen eller terrassevarmeren så gør brug af vores udvalg af primagaz gasflasker. Tag kontakt til os i dag og hør om vi har din ønskede gasflaske stående. Vi har som regel et fast udvalg af gasflasker til rådighed, så du kan købe eller ombytte flasken når det er tid.  

Kom forbi Nysted Autoværksted og og gør brug af os som din primagaz forhandler – find den flaske du har brug for. Vi har åbent 10-17 alle hverdage.

Se vores udvalg af gasflasker:

Køb primagaz gasflasker Nysted, Kettinge, PrimaLight 10 kg

PrimaLight

10 kg

Vi tilbyder også primagaz gasflasker som alu gasflaske 6kg i Nysted

Alu gasflaske

6 kg

Du kan købe din primagaz 10kg gasflaske hos Nysted Auto

Gasflaske

11 kg

Har du spørgsmål til din primagaz forhandler?

Din primagaz forhandler Nysted Autoværksted

Hos os kan du købe gasflasker af høj kvalitet. Med disse gasflasker er du garanteret et produkt med en høj yde evne og et lavt CO2 aftryk.

Køb gasflasker, som er egnet til:

  • Opvarmning i sommerhuset, værkstedet eller måske festteltet  i haven
  • Terrassevarmeren
  • Campingvognen
  • Grillen
  • Til haven (Gas til ukrudtsbekæmpelse skåner grundvandet for skadelige kemikalier)

Primagaz - Primalight 10 kg - Den letteste Primagaz gasflaske

Med en Primalight 10 kg får du en BioLPG  i en mængde, som svarer til 20% af flaskens indhold. Derfor kan du købe denne flaske med god grøn samvittighed. BioLPG er fremstillet af 100% bæredygtig biomasse og udleder ingen CO2. 

Med en PrimaLight-flaske får du en let flaske som er lavet af stål. Det betyder, at den kan levere et højt gasflow i lave temperaturer. 

Primagaz Gasflasker: Om Alu gasflaske 6 kg

Med denne gasflaske får du, i modsætning til andre gasflasker, en skrueventil. Kan være en fordel ved brug til Camping eller komfur.

Primagaz Forhandler, køb din gasflaske på 11 kg nu

Dette er den traditionelle gule 11 kg gasflaske – og det foretrukne valg for mange, særligt i restaurationsbranchen. Den er særligt egnet til køkkener og i industrien til f.eks. tagdækning. Derudover kan du bruge den til Grill eller til terassevarmer.  

Luk menu